Chantal: wordt gezond, ga terug naar de natuur!

Gezondheid is mijn passie, dat is een oergevoel. Voelen waar voel ik en mijn lijf zich goed bij. Dat is de natuur! In de huidige drukke maatschappij met alle prikkels en keuzes die er zijn, zijn we zijn steeds verder af te komen staan van onze natuur. Terug naar de natuur gaan, helpt ons om ons zelf en onze gezondheid te herwinnen.

Mijn interesse in gezondheid en mensen willen helpen was al op jonge leeftijd aanwezig.  Ik wilde graag iets gaan doen waar ik écht gelukkig van werd. Mijn droom was om een eigen praktijk te hebben om mensen te kunnen begeleiden naar het weer gezond worden. Het creëren van een nieuw bewustzijn is een belangrijke eerste stap om je weer energieker en vitaler te gaan voelen.

Genoten opleidingen

Ik heb diverse opleidingen in de gezondheidszorg genoten en werkervaring in uitleenlopende banen.
Meer dan vier jaar geleden werd ik werkeloos en zat ik op een punt in mijn leven: wat ga ik nu doen ? Mijn ambitie was al langer aanwezig om weer te gaan studeren en nu deed zich de mogelijkheid voor. Zo ben ik toen gestart met de 4 jarige HBO opleiding tot Gezondheidstherapeut aan de Europese Academie voor Natuurlijke Gezondheidszorg. Deze heb ik met goed gevolg afgerond.

Al sinds de jaren 90 was ik pedicure als bijberoep en in 2015 heb ik me omgeschoold naar Medisch Pedicure. Tenslotte ben ik ook consulent bij Cure4Life. Na het volgen van een interne opleiding begeleid ik mensen om gezond en blijvend af te vallen door middel van dit medisch voedingsprogramma.

 

Werkwijze

Ik werk vanuit een holistische visie, de mens als geheel staat centraal in mijn behandeling. Tijdens het intake gesprek neem ik een uitgebreide anamnese af.

Vervolgens bespreken we welke behandelingen / programma het meest aansluiten bij de problematiek. In het persoonlijk therapieplan gaan we op zoek naar de oorzaak van de klacht en daar wordt een stuk bewustzijn gelegd. Immers als men de oorzaak wegneemt verdwijnt ook de klacht. Terug naar de natuur is een belangrijk uitgangspunt!

Vergoeding

Als zorgverlener en Medisch pedicure heb ik een AGB code. Als Medisch pedicure ben ik aangesloten bij Provoet en Procert. Als  Gezondheidstherapeut ben ik  aangesloten bij de VBAG. U komt dus in veel gevallen in aanmerking voor (gedeeltelijke) vergoeding van mijn behandelingen.

Voor onze tarieven klik hier.