Gezond gewicht

Gezond gewicht met medisch voedingsprogramma

Een gezond gewicht is minder moeilijk dan u denkt. Cure4Life biedt een definitieve oplossing voor overgewicht. Hoe? Door het aanpakken van de oorzaken van overgewicht. Ieder lichaam is uniek en dat vraagt om een unieke en individuele aanpak.

Daarom biedt Cure4Life een persoonlijk en medisch voedingsprogramma. Elk programma wordt samengesteld door medische specialisten. U bereikt snel en verantwoord een gezond gewicht. Dit doen we zonder gebruik van shakes of pillen, maar met normale, gezonde en natuurlijke voeding. Dit onder professionele begeleiding van uw personal coach. Cure4Life Geleen heeft dit jaar zijn deuren geopend.

Overgewicht door hormonen

De oorzaak van overgewicht is bijna altijd een disbalans in de hormonen. Er zijn veel hormonen die een rol spelen bij overgewicht, maar in het bijzonder het groeihormoon, insuline en serotonine. Wanneer deze hormonen niet in balans zijn, ontstaat een stofwisselingsprobleem. Het gevolg is dat voedsel niet wordt omgezet in energie, maar in vet. Het verlangen naar ongezond voedsel is vaak dan ook het resultaat van een hormonale disbalans. Zijn uw hormonen in evenwicht dan is een blijvend gezond gewicht zeker mogelijk!

Overige oorzaken overgewicht

In feite is er niet slechts één oorzaak van overgewicht. Het is altijd een combinatie van meerdere factoren. Verkeerde voeding, verkeerde combinaties van voeding, invloed van medicatie zoals antidepressiva en cholesterolverlagers en te weinig beweging zijn belangrijke oorzaken. In een enkel geval is er geen duidelijke oorzaak aan te wijzen.
Wilt u meer weten over de oorzaken van overgewicht en hoe u eindelijk een gezond gewicht krijgt? Meldt u aan voor een vrijblijvend en gratis consult. Wij brengen de oorzaken uitvoerig in kaart via een uitgebreide vragenlijst, bloed, urine en mondslijmvlies onderzoek.

Opbouw Cure4Life programma

Het programma van Cure4Life is opgebouwd in zes fasen, bestaande uit:

  1. Gratis en vrijblijvende intake
  2. Pre-fase
  3. Voorbereiding
  4. Persoonlijk programma
  5. Stabilisatie
  6. Richtlijnen voor de toekomst.

Is Cure4Life een crashdieet?

Cure4Life is zeker geen crashdieet. Sterker nog, Cure4Life is helemaal geen dieet. Bij Cure4Life gaat u gezond afvallen en hoeft u geen calorieën te tellen, uzelf uit te hongeren of speciale pillen te slikken. We geven u een oplossing op maat. Puur en alleen met normale, gezonde en uitgebalanceerde voeding. Na het volgen van het programma zal uw lichaam veel beter op voeding reageren en bent u makkelijk in staat het gewichtsverlies vast te houden. Cure4Life Geleen is gevestigd in het centrum van Geleen op de Kunnaedestraat 15