Succesverhalen

Mw M Joosten

Vanmiddag super fijne lymhedrainage van Chantal gekregen.
Je voelt echt de reaktie van de vaten   ik heb oedeem dus best gevoelig.
Het is ook heel ontspannend en zeer vakkundig gedaan.

Myra

 Ik heb een lymfedrainage behandeling gehad bij Chantal. Dit was voor mij de eerste keer en ik vond het nogal spannend. Ik heb het als zeer prettig ervaren en heerlijk ontspannen. Chantal heeft mij op een zeer professionele wijze geholpen en gerustgesteld. Binnenkort heb ik weer een nieuwe afspraak bij Chantal, ik verheug mij er nu al op. Echt een aanrader mocht je eens een lymfedrainage of een andere behandeling bij de Natuurlijke Voet willen ondergaan!

Annemie Vaassen

Onlangs heb ik mogen genieten van een tweetal massages bij Chantal, namelijk de voetreflex massage en de lymfedrainage.
Ik werd vriendelijk ontvangen in een professionele praktijk en werd behandeld in een relaxte sfeer.
Ik kan het iedereen aanbevelen. 

Monique uit Sittard

Niets dan lof voor De Natuurlijke Voet!
In haar prachtige praktijk nam Chantal uitgebreid de tijd voor mij. Ze toonde veel interesse en betrokkenheid. Ik kreeg uitleg over gezondheid en voeding... op begrijpelijke en zeer respectvolle wijze. 
De adviezen die Chantal gaf werden aangepast op mijn specifieke situatie en wensen. Hierdoor was het niet moeilijk om ze in te passen in mijn dagelijkse leven. Op die manier heb ik maanden geleden al veranderingen in mijn voeding aangebracht, die ik nu nog steeds zonder enige moeite toepas. Daarnaast kreeg ik Bach-druppels voor dagelijks gebruik en tips over relevante literatuur.
Al met al heeft slechts één consult bij Chantal opgeleverd dat ik afviel en veel meer energie ervaar. 
Top!

Marianne

Vanaf de eerste keer dat ik de praktijk van Chantal bezocht, wist ik dat ik hier op de goede plek was. Chantal straalde vakmanschap uit, maar ook warme belangstelling voor de cliënt. Ik voelde me direct op mijn gemak. Chantal voert de behandeling als medisch pedicure consciëntieus uit en neemt de tijd. Zij heeft ervoor gezorgd dat ik weer op een zo goed als pijnloze manier kan lopen. De voetreflexologiebehandeling is een weldaad voor lichaam en geest en werkt zeer ontspannend. De rust die Chantal hierbij uitstraalt en de sfeer die zij weet te scheppen, zijn hierbij voor mij erg belangrijk. Samenvattend: Chantal is een echte aanrader, zeker wanneer je vakmanschap en betrokkenheid zoekt!