Voeding

 

Voeding

Wist u dat veel gezondheidsklachten ontstaan door ‘verkeerde’ voeding? Gelukkig kunt u hulp krijgen bij het ontwikkelen van een gezond en evenwichtig eetpatroon. Hieronder leest u hoe!

Voeding als medicijn

Veel gezondheidsproblemen komen voort uit onjuiste voeding. Een juist en gezond voedingspatroon helpt u om duurzaam gezond en fit te worden.

In ons huidig voedingspatroon komt veel bewerkt voedsel voor met veel suiker, zout, vet en toevoegingen. Deze vervuilen de darmen en maken u uiteindelijk ziek. Ons lichaam functioneert het beste op natuurlijke, onbewerkte voeding. Gezonde darmen laten u van buiten stralen!

In mijn praktijk ontvangt u ondersteuning bij het ontwikkelen van een duurzaam en gezond eetpatroon. Ook laat ik u zien hoe u bij gezondheidsproblemen voeding als medicijn inzet.

Reinigingstherapie

Uw spijsverteringsstelsel heeft heel wat te verteren. Dat geldt zowel voor voedingsstoffen alsook voor indrukken en prikkels. En een vervuild darmsysteem geeft lichamelijke en psychische klachten.

Het effect van reiniging in een genezingsproces is erg belangrijk. Behalve dat toxines en verzuring worden afgevoerd en de weerstand versterkt, wordt de geest heel helder.

Waarom reinigen?

Reinigingstherapie is de praktische toepassing van het natuurgeneeskundige principe: “genezen is ontgiften”.

Waarom ontgiften? Omdat dit een buitengewoon gunstige invloed heeft op het genezingsproces.

Wat houdt een reinigingskuur in?

Bij een reinigingskuur worden preventief traditionele remedies ingezet. Zoals bijvoorbeeld klei, olie, appelazijn en kruiden.